Buna dimineața prieteni,
Astăzi vă răspund la întrebarea, de ce să mâncăm doar fructe la dejun?

Fructele au tendința să răscolească și să “măture” toxinele din țesuturi!

 • Consumate dimineața ușurează procesul de eliminare din organism a reziduurilor și toxinelor. Conform ciclurilor naturale ale corpului (care sunt 3 la număr: aportul alimentar, asimilarea si eliminarea), ELIMINAREA are loc anume între orele 4:00 dimineața și ora 12:00. Iată de ce, în această perioadă de timp, trebuie să dăm voie organismului să elimine ușor toate deșeurile alimentare și reziduurile colului. Și iată de ce, “masa copioasă de dimineață este un adevărat MIT”;
De ce să mâncăm doar fructe la dejun?
 • Fructele ne încarcă organismul cu energie;
 • Fructele ne revigorează;
 • Fiind consumate fără a fi combinate cu alte alimente, reușim să beneficiem ușor de tot ce conțin ele: vitamine, minerale, fibre, antioxidanti etc.
 • Fructele combat constipația, fiindcă ele “trezesc” organismul în mod corect și natural, așa cum ne e dat de la Mama Natură.
 • Fructele ne ajută să pierdem în greutate, fiindcă reziduurile din colon, nu se depun, ci sunt eliminate în mod corect, conform ciclurilor naturale.
 • Fructele ne mențin sănătoși și ne ajută să combatem virozele.
  💚Nu-i așa ca e minunat?
  💚Dumnezeu ne-a dat alimentele, iar noi doar trebuie să ascultăm organismul și să nu depindem de reclame, TV si de ceea ce spun alte persoane neinformate.
  💚MÂNCAREA ESTE LEACUL NOSTRU, IAR SECRETUL SĂNĂTĂȚII CONSTĂ ÎN COMBINAREA CORECTĂ A EI!
  V-am pupat, @diaskitchen

Notă! Aceste informații sunt cu titlu informativ și nu reprezintă un sfat medical. Dia’s Kitchen este titularul dreptului de autor juridic al materialelor de pe acest blog care nu pot fi utilizate sau publicate, fără acordul scris al autorului.

fotocredit: pixabay

print

Ți-a plăcut rețeta?

Faceți clic pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 10

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează acest post.

Lasă un răspuns