Astăzi vă prezint o rețetă foarte simplă din legume, pentru persoanele care au un regim alimentar mai lejer, mai sărac în calorii și bazat pe o gătire mai sănătoasă a ingredientelor. Este vorba de un mix de legume pe care le-am gătit la abur, peste care am ras brânză de oi, așa după plac, ca să obținem un gust dulce-sărățel și delicios.

Dacă țineți post, excludeți brânza de oi și căliți o ceapă și câțiva căței de usturoi și serviți deasupra legumelor cu pâine neagră. O să mă pomeniți de bine, sunt sigură ☝️??

Dia’s Kitchen – Legume la abur, servite cu brânză de oi

Nu e nevoie de mare școală ca să faceți acest fel de mâncare. Tot ce vă trebuie sunt legumele și o bucată brânză de oi, pe care o veți rade deasupra lor.

Eu am avut un mix de: cartofi, broccoli, mazăre verde, morcov, conopida și niște firișoare de ceapă verde pe care am tocat-o prospătă deasupra peste brânza rasă de oi.

ATENȚIE! Nu gătiți în exces legumele, ele trebuie să rămână al-dente!

Dia’s Kitchen – Legume la abur, servite cu brânză de oi

Multă sănătate dragii mei și poftă bună! 🙂

Dia’s Kitchen – Legume la abur, servite cu brânză de oi

Dacă ți-a plăcut rețeta mea, arat-o și prietenilor tăi! Click LIKE & SHARE!

Dacă ai gătit această rețetă și vrei să o postezi pe rețelele de socializare, folosește hashtagul #diaskitchen Îți mulțumesc!

Cu drag, Dia’s Kitchen

| Dia’s Kitchen este titularul dreptului de autor juridic al materialelor de pe acest blog, care nu pot fi utilizate sau publicate, fără acordul scris al autorului|

print

Ți-a plăcut rețeta?

Faceți clic pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează acest post.

Lasă un răspuns