Buna lume!

Astăzi toată lumea vorbește despre DRAGOSTE. Astăzi toți își spun că se iubesc. Astăzi în drum spre oficiu observam că parcă și oamenii erau mai veseli, mai treji, mai preocupați!

Eu mă întreb totuși, de ce? De ce avem nevoie mereu de zile speciale ca să ne manifestăm sentimentele și afecțiunea, când de fapt avem la dispoziție pentru asta fiecare zi și clipă?

Eu cred că nu trebuie să existe o zi specială ca să spui cât de mult iți iubești omul de alături și nici nu cred că e ok ca să ne manifestăm astăzi de 14 Februarie, cel mai mult iubirea față de cei dragi!!!

Acel sentiment cald de iubire, care îl avem în noi înrădăcinat, care ne formează esența noastră aici pe pământ, trebuie să fie la suprafață în gândurile, în acțiunile noastre în fiecare zi, oră și clipă din viața noastră!!!
Oferiți dragoste, căldură, bunătate și mângâiere zi de zi, iar legile universului o să vi le întoarcă înzecit!!!

Știu că uneori e greu, mai ales atunci când în jur aveți oameni mai puțin prietenoși, mai puțin iubitori și mai puțin îngăduitori, însă încercați să îi evitați. Lăsați-i în lumea lor, faceți-vă acest cadou pentru liniștea sufletului vostru, fiindcă poate într-o zi își vor da seama, într-o zi vor fi infectați și ei de sentimentul de iubire!

Celor care și-au găsit iubirea și iubesc cu adevărat, le doresc să aibă multă înțelepciune să o păstreze și să nu uite că înainte să primești dragoste, trebuie să o oferi – asta e cel mai mare secret!

Ca exemplu, eu mereu îmi amintesc de acea istorioară plină de înțelepciune, despre coșul de căpșuni când este vorba de dragoste și mereu o spun prietenilor mei. Astăzi o împărtășesc cu voi: Un bărbat și o femeie s-au îndrăgostit. Pentru dragostea lor, au primit în dar de la Dumnezeu un coș cu căpșuni. Astfel, tinerii se iubeau și mâncau căpșuni din coș, fiind foarte fericiți. În timp, când s-au terminat căpșunile, cei doi îndrăgostiți au început să se certe, să stea supărați și relația lor a pierdut orice farmec. S-au dus la Dumnezeu și au întrebat: – Doamne de ce nu ne mai înțelegem? De ce am ajuns să ne urâm? iar Dumnezeu le-a răspuns: – Țineți minte acel coș cu căpșuni pe care vi l-am dat atunci când v-ați îndrăgostit unul de altul? Nu vi l-am dat în zadar, ci cu scopul ca să luați căpșuni din el tot timpul, să vă bucurați și să fiți fericiți, iar dacă a-ți tot luat căpșuni din el trebuia să și puneți altele în loc pentru a păstra dragostea și fericirea voastră mereu.

Cred că această istorioară spune foarte multe și ar trebui să învățăm să punem căpșuni mereu în coș – să păstrăm DRAGOSTEA la locul ei ca să nu dispară.

Iar într-un moment critic din orice relaţie umană există o singură întrebare: Ce ar face dragostea acum?

Nici o altă întrebare nu ar fi relevantă, nici o altă întrebare nu ar avea mai mult înţeles, nici o altă întrebare nu ar putea să îți dea un răspuns mai corect. Întrebați-vă cât mai des atunci când interacționați: ce ar face dragostea acum?… o să primiți o mie de răspunsuri de la sinele vostru, sunt absolut sigură!

Celor care încă sunt singuri, le doresc să își găseasca sufletelul pereche și liniștea sufletească cât mai curând!!!

LA CÂT MAI MULTĂ IUBIRE DRAGII MEI!

Iubiți și fiți fericiți în fiecare zi!

With LOVE, Dia

photocredit: pixabay.com

print

Ți-a plăcut rețeta?

Faceți clic pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează acest post.

Lasă un răspuns