Dejunuri, Gustari, Retete cu legume, Vezi tot ce am gatit

Dejun servit cu magiun

Buna prieteni,

Postarea de astăzi este mai degrabă un tip sau o idee, fiindcă vreau să vă îndemn să încercați un gust nou la dejun.

Totul a început când am servit dejunul într-o cafenea cu iz franțuzesc la noi în Chișinău și mi s-au servit ochiurile cu nimic altceva decât magiun de caise. A fost ceva wow-de bun!!! Pâinea prăjită pe grill, am uns-o cu puțin unt, peste care am întins un strat fin de magiun, apoi am combinat cu ochiurile cremoase…mmmm, a fost feeric de bun! 

De atunci mereu adaug la dejunurile mele de weekend, la care prefer să am tot felul de omlete sau ochiuri și puțin magiun. Încercați și voi, sunt sigură că o să vă placă și vouă! Cine a mai încercat, vă rog să lăsați impresii în comentarii!

Tot ce trebuie să faci este să îți gătești o omletă, sau niște ochiuri, mai poți să încălzești pe tigaie niște bacon și să servești toate astea cu pâine prăjită, peste care pui dulceață de orice fel!

Bon apettit!

O zi reușită tuturor!

Dacă ți-a plăcut rețeta mea, arat-o și prietenilor tăi! Click LIKE & SHARE!

Dacă ai gătit această rețetă și vrei să o postezi pe rețelele de socializare, folosește hashtagul #diaskitchen Îți mulțumesc!

Cu drag, Dia’s Kitchen

Dia’s Kitchen este titularul dreptului de autor juridic al materialelor de pe acest blog, care nu pot fi utilizate sau publicate, fără acordul scris al autorului |

print

Lasă un răspuns