Dejunuri, Gustari, Retete cu carne, Vezi tot ce am gatit

Rulouri din lavaș cu șuncă

Buna prieteni,

În vinerea asta de vară am zis să postez o rețetă gustoasă de rulouri colorate din foi de lavaș, cu cremă de brânză, șuncă și legume, numai bune de gătit pe loc la picnicurile de weekend la iarbă verde. Aveți grijă că se mănâncă foarte repede, dacă sunteți mai multe persoane sau dacă familia e mai numeroasă, atunci dublați, sau chiar triplați  ingredientele, ca să nu rămână nimeni supărat.

Am pregătit această rețetă în format video în colaborare cu una dintre cele mai vechi companii de procesare a cărnii Carmez și de asta vă las aici și linkul video către rețeta pas cu pas:

Gătește Gustos #2 | Rulouri din lavaș cu șuncă

Oaspeți pe nepregătite? Nu te îngrijora! Astăzi te inspirăm cu o nouă rețetă Carmez, simplu și rapid de preparat, gătită cu drag de către foodblogger-ul Dia's Kitchen. Poftă bună! 😋

Posted by Carmez on Friday, 22 June 2018

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se ung foile de lavaș cu cremă de brânză!
  2. Se toacă ardeiul gras și ceapa verde în cubulețe mici și se pune peste crema de brânză!
  3. Se aranjează frunzele de salată și șunca feliată!
  4. Se rulează cu grijă!
  5. Se servește cu plăcere imediat ce le-ați rulat!

Această rețetă am preparat-o în parteneriat cu combinatul de carne Carmez, iar pe această cale, îi mulțumesc pentru colaborare!!!

Dacă ți-a plăcut rețeta mea, arat-o și prietenilor tăi! Click LIKE & SHARE!

Dacă ai gătit această rețetă și vrei să o postezi pe rețelele de socializare, folosește hashtagul #diaskitchen Îți mulțumesc!

Cu drag, D.

| Dia’s Kitchen este titularul dreptului de autor juridic al materialelor de pe acest blog, care nu pot fi utilizate sau publicate, fără acordul scris al autorului|

print
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *